background

Restaurangen

Vår restaurang är öppen dagligen från 8.00 till 21.00, lördagar och helgdagar 8.00-22.00. I vår omfattande meny är maträtterna beskrivna på både spanska och engelska. Vi tror starkt på idén att maten ska tillredas när den beställs, även om det betyder längre väntetid. Portionerna ska vara tillräckligt vältilltagna så att ingen behöver gå hungrig från bordet. En stor del av rätterna serveras med fräscha sallader som ni kan äta utan risk.


Varmeny Varmeny Varmeny Varmeny


Varmeny Varmeny Varmeny Varmeny

Vår meny

erbjuder er en mångfald av alternativ. Fram för allt rekommenderar vi våra olika rätter från havet, men för er som inte tycker om fisk eller räkor, finns det en massa annat att välja mellan. Det finns influenser från olika matkulturer i vårt kök – från det guatemalanska och det internationella, t.ex från det italienska, kinesiska och skandinaviska köket – men ändå kan vi bestämt säga att det som serveras kännetecknas av vårt sätt att kocka och krydda. Dessutom, i stället för att använda ”industrimat” gör vi det mesta själva, som våra franska, svarta bönor, potatismos, bröd...

Vegetarisk mat och sallader

Du hittar många olika vegataliska maträtter och olika sallader i vår meny. Där finns t.ex soppor, olika sallader, grönsaksbiffar och spagetti med grönsaker.

Det havet erbjuder

Vi bjuder på en mångfald olika rätter med havsmat. Vår stekta, hela fisk eller hajfilé med sin delikata sås, fiskfilé med kokt potatis med örter, räkor med vitlök, spagetti med räkor, panerade räkor, tropiska räkor och bläckfisken tillhör de mest populära rätterna. Vill du testa något verkligt guatemalanskt (latinamerikanskt) ska du pröva på de nationella gästernas stora favorit, eller Ceviche!

Kyckling

Ett flertal kycklingsrätter finns på menyn. Alla garanterat genuina recept, med smaker du inte hittar i någon annan restaurang. Nya favoriter hos våra gäster är absolut Cashew kycklingen och ”Coco Chicken”.

Kött

Vi bjuder inte på alltför många alternativ för köttälskaren, men de som föredrar kött brukar alltid hitta något de gillar som spagetti Bolognes, köttbullar eller grisfilé ”a la plancha” med vår egen potatismos.

Andra alternativ

Har du ännu inte hittat något som lockar, finns det ett otal andra möjligheter. Vad sägs om Pyttipanna eller en varm Smörgås (hemgjort bröd)? Eller hamburgare med våra egna franskisar? Eller Quesadilla?

Efterrätter

Sugen på något sött? Du kan välja mellan olika efterrätter; några typiskt guatemalanska som t ex söta bananer med grädde. En annan favorit är flamberade (tropiska) frukter med glass.

Frukost

Din frukost är inbakad i våra rumspriser, men du har sex olika alternativ att välja mellan. Alla serveras med havregrynsgröt, apelsinjuice och kaffe eller te plus ”en huvudrätt”.

Buen provecho som vi säger här i Guatemala!