background

Rum

Hotel Atelie del Mar har 17 rum av olika storlek. Alla rum har luftkonditionering, kabel TV och självklart badrum. I alla rum, och på hela hotellområdet, har ni snabb WiFi till ert förfogande.


Foto Foto Foto Foto


Foto Foto Foto Foto

Foto Foto Foto Foto

Frukost

I våra tariffer är frukost inkluderad och ni har sex fullständiga frukostar (havregröt, apelsinjuice, kaffe eller te + den ”formella” frukosten) att välja mellan och naturligtvis kan ni välja vilken som helst frukost av dem som erbjuds.

Rumbeskrivningar

7 rum med en dubbelsäng, för 1-2 personer.
5 rum med två dubbelsängar för 2-4 personer. Ett av rummen är delat i två, med en dubbelsäng i varje rum och med egen luftkonditionering, men toalett- och duschutrymme samt TV delar ni. Dörren kan stängas mellan rummen för er som vill sova ”mer privat”
2 rum med en dubbel- och två enkelsängar för 3-4 peroner.
Ett nytt rum med en stor dubbel- och en enkelbädd för 2-3 personer (särskild tariff).
Ett rum med en stor dubbel- och två enkelbäddar för 3-4 personer. Rummet har en privat terrass, med bord och stolar för 4 personer plus solparasoll. (särskild tariff).
Ett rum för en stor familj eller en grupp vänner. Det här rummet är också delat i två och har två dubbelsängar i det första rummet och tre enkelsängar i det andra och vart och ett med sin egen luftkonditionering. TV och badrum delar ni.

Observera!

Vi erbjuder er inte varmt vatten.