Background

Åsikter från våra gäster

Med en god frukost i magen är det dags att starta dagen med ett dopp i poolen och en vandring i solen bland de mäktiga vågorna och sanden på den skumbestänkta stranden. En fantastisk tid vi fick hos Violeta och ”Stik”. När vi nu från våra kära vä nner far, kommer minnet alltid att stanna kvar av Hotel Atelie del Mar.

Ett hjärtevarmt tack
Margite & Sune Lindén, Finland

Et rolig sted der man ka la tiden sakte glide forbi, med fantastiske eiere som får deg til å føle deg som hjemme. Jeg kom hit for å slappe av på stranden, men for lot sjeldet hotell omr& aring;det, det trengtes ikke, for her fikk jeg alt jeg trengte, god mat, sol og et baseng der jeg kunne kjø le meg og gli sakte frem og tilbake. Venner fikk jeg også. Violeta og Stig er bra folk man ikke blir le, som gir av seg selv og hjelper deg med alt de kan. Jeg kommer tilbake og gleder meg alereda til god mat og godt salskap.

Inntil vi ses igjen
Vegard Olsen, Norge

Stig och Violeta – tack för en härlig vistelse i er oas! Mycket god mat, bra musik och fina rum gjorde vår övernattning till en toppenupplevelse! Poolen var underbar att simma i!
Den goda servicen gör att vi vill komma tillbaka till er så snart vi bara kan!
Varma hälsningaar

Lennart och Lena Molin, Karlstad, Sverige

We didn´t know that Paradise is in Monterrico. Thanks a lot for unforgettable days!
Hasta la vista

Anne & Jan, Danmark

Tak for 3 super dage. Vi har ikke savnet noget. Maden og betjeningen har varet helt i top. Også stor tak til Violeta for att du tog med på bådtur for at oversatte for os. Held og lykke fremover med dette flotte hotel.

Karlig hilsen
Dorte og Uffe, Danmark

Tusen takk for det flotte, store svemmebassengd (det største i Monterrico!), de stemningsfulle, fargerike rummene. Vi har vandret strande lengs for å finne det beste hotellet – og fant det her! Til lykke med maling, sol og stor gjestfrihet! Klem de to norske systrene

Karen & Rose