Hotel Atelie del Mar, Monte Rico, Stillahavskusten, Guatemala

Boutique hotel

Du hittar Hotel Atelie del Mar i Monte Rico på Stillahavskusten – nära till både Antigua och Guatemala City. Vi erbjuder era bekväma och rena rum, men inte “lyx”, i en mycket lugn och familjär atmosfär.

Personlig service

För oss är det ett nöje att erbjuda våra gäster en personlig service, svenska, spanska och engelska är inte de enda språk vi kan kommunicera på. Vi lägger ytterst stor vikt vid servicen – allt från personlig kontakt med våra gäster till hygien och renlighet både vad gäller rum och mat. Information om aktiviteter här eller transport hit eller härifrån är en del av den service vi ställer upp med.

Luftkonditionering, TV och snabb WiFi

Vi har 17 rum av olika storlek för en till sju gäster. I alla rum finns luftkonditionering, TV och självfallet badrum. Två av våra rum har en mycket begränsad utsikt mot oceanen. På området, t.o.m. i rummen, kan du höra hur vågorna slår in mot stranden.
Våra tariffer inkluderar alltid frukost och utmärkt WiFi som fungerar inom hela hotellområdet. Dessutom erbjuder vi er tre simbassänger – finns simbassänger för alla åldrar, från de yngsta till de äldsta - praktfulla trädgårdar med hängmattor, parkering inne på hotellområdet, en restaurang med utsökta rätter plus ett konstgalleri.

Välkomna till Guatemalas bästa strand
Violeta y Stig